Ineke Smit

ineke smit 2015 Ik ben Ineke Smit, geboren in 1962 in Friesland sinds 1982 woon ik in Haarlem. Voordat ik een uitvaartbedrijf begon heb ik velen jaren als verpleegkundige in verschillende instellingen gewerkt. Sinds 1987 ook als docent in de zorg.  Daarnaast heb ik gewerkt als zelfstandig rouwbegeleidster. Ik verzorgde trainingen over sterven, rouw en verlies aan SPH- en MGZ studenten, medewerkers in zorginstellingen en op de school voor natuurgeneeskunde.

 Al deze ervaringen maken mij een heel betrokken uitvaartverzorgster die oog heeft voor de totale mens en alle mensen rondom de overledene. Ik werk vanuit verbinding met de medemens. Ik onderzoek wat de behoeften zijn en waarmee ik kan helpen bij het regelen van de begrafenis of crematie. Mijn intuïtie is heel sterk en door deze te checken zit ik al snel bij de kracht van de mensen. Hierdoor zijn zij tot meer in staat dan zij oorspronkelijk dachten.

 

Els Hesseling

Els HesselingIk ben geboren in 1983 in Bloemendaal en woon inmiddels ruim 16 jaar in Haarlem.
Sinds ik in de uitvaartzorg werk, zijn in mijn leven de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dagelijks betrokken zijn bij afscheid nemen en de dood is voor mij een bewuste keuze, gemaakt met mijn hart. Door mijn hart te volgen, voel ik mij weer erg verbonden met het leven. Het vertrouwen dat ik van u krijg wanneer ik bij u binnen stap, is heel bijzonder. 

Ik bied u uitvaartzorg op een persoonlijke en professionele manier. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart hebben wij dagelijks contact over de te nemen beslissingen. Ik luister naar uw wensen en persoonlijke verhalen, waarna ik u ideeën kan aanreiken die passend zijn voor een warm en persoonlijk afscheid van uw naaste.