•  

Ineke Smit

InekedefIk ben Ineke Smit, geboren in 1962 in Friesland sinds 1982 woon ik in Haarlem. Voordat ik een uitvaartbedrijf begon heb ik velen jaren als verpleegkundige in verschillende instellingen gewerkt. Sinds 1987 ook als docent in de zorg.  Daarnaast heb ik gewerkt als zelfstandig rouwbegeleidster. Ik verzorgde trainingen over sterven, rouw en verlies aan SPH- en MGZ studenten, medewerkers in zorginstellingen en op de school voor natuurgeneeskunde.

 Al deze ervaringen maken mij een heel betrokken uitvaartverzorgster die oog heeft voor de totale mens en alle mensen rondom de overledene. Ik werk vanuit verbinding met de medemens. Ik onderzoek wat de behoeften zijn en waarmee ik kan helpen bij het regelen een afscheid. Mijn intuïtie is heel sterk en door deze te checken zit ik al snel bij de kracht van de mensen. Hierdoor zijn zij tot meer in staat dan zij oorspronkelijk dachten.


Uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorgers 8406

 

Els Hesseling
Uitvaartverzorgster

ElsdefIk ben geboren in 1983 in Bloemendaal en woon inmiddels ruim 16 jaar in Haarlem.
Sinds ik in de uitvaartzorg werk, zijn in mijn leven de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dagelijks betrokken zijn bij afscheid nemen en de dood is voor mij een bewuste keuze, gemaakt met mijn hart. Door mijn hart te volgen, voel ik mij weer erg verbonden met het leven. Het vertrouwen dat ik van u krijg wanneer ik bij u binnen stap, is heel bijzonder.


 


Kim Schubert
Uitvaartverzorgster

Kimdef

Velsen is sinds de start van mijn leven mijn woonplaats. Zodoende kende ik de buitenkant van hospice ‘De Heideberg’ en heb het geluk gehad dat ik een aantal jaar geleden als vrijwilliger ook de binnenkant mocht leren kennen. Ik werkte destijds al heel wat jaren als HR manager bij een commercieel bedrijf maar dat gaf geen voldoening meer, ik wilde écht iets voor mensen betekenen. Dat was de eerste stap in de goede richting; het verdiepte mijn liefde voor mensen en wakkerde iets in mij aan waarmee ik echt verder moest. De volgende stap was een keuze met mijn hart; ik startte met de opleiding uitvaartbegeleider. Een paar maanden later liet ik de commerciële wereld achter mij en maakte vol overtuiging en vertrouwen de overstap naar de uitvaartbranche.


Cilia van der Woude
Uitvaartverzorgster

Sandra

Cilia is een warme vrouw die mensen tijdens de voorbereidingen van het afscheid in hun kracht kan zetten, zij weet als geen ander hoe belangrijk dat is.
Haar rust en empathisch vermogen maken haar tot een geweldige uitvaartbegeleidster.

 


Jolanda Veldkamp
Uitvaartverzorgster

Jolanda Veldkamp

Jolanda Veldkamp, geboren en getogen in Castricum.
Ik werk inmiddels al bijna vijftien jaar in de uitvaartbranche. Eerst als gastdame, medewerker uitvaartcentrum en crematoriummedewerker, daarna als uitvaartbegeleidster. Inmiddels doe ik dat al bijna negen jaar met veel passie en bevlogenheid.
Samen met u en uw naasten maken we er met veel aandacht en betrokkenheid een passend, warm, eervol afscheid van in de wens van de overledene, want dat is het allerbelangrijkste!’’


Dorian Snijders
Uitvaartverzorgster

Jolanda Veldkamp

Ik ben geboren in een klein dorpje in Groningen maar woon inmiddels alweer 25 jaar in het westen. Eerst in Haarlem en inmiddels sinds 2005 in IJmuiden.
Het werk wat ik langere tijd al deed vond ik niet meer leuk en ik ben op zoek gegaan naar iets anders. Maar nergens kon ik de voldoening vinden die ik zocht.
Toen ik aangenomen werd als algemeen medewerker bij een crematorium voelde ik me meteen al op mijn plek. Omdat ik nog meer vanuit mijn hart wilde gaan werken ben ik de opleiding voor uitvaartleider gaan doen. Wat ben ik blij dat ik dit ben gaan doen, eindelijk had ik gevonden waar ik naar op zoek was geweest. Ik word op het meest kwetsbare moment binnengelaten bij een familie en daar onderdeel van uit mogen maken is heel bijzonder en intens.

 


 Ondersteunend personeel

 Ondersteunend personeel 8339

 

Sandra Postma
Gastdame en administratief medewerkster

Sandra

Mijn naam is Sandra. Ik ben in Haarlem geboren en getogen. Na mijn opleiding heb ik 25 jaar lang met plezier verschillende functies vervuld in de financiële branche. Vier jaar geleden kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen tot financieel administrateur en heb ik mijn hart gevolgd om de uitvaartbranche in te gaan. Naast de administratieve werkzaamheden kunt u mij tegenkomen als gastdame bij een uitvaart of condoleance.


 


Yvon Handgraaf
Gastdame

YvonneHandgraafdefGraag stel ik mij voor: mijn naam is Yvon Handgraaf en ik ben geboren in Santpoort-Zuid, waar ik nu nog steeds woon. Drie jaar geleden heb ik het roer volledig omgegooid: ik besloot mijn vaste baan in een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, na 11 jaar, op te zeggen en zzp-er te worden. Zodoende ben ik mijn eigen bedrijfje ‘Zorg-En-Meer’ gestart, waarmee ik kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking aan huis begeleid. Daarnaast ben ik destijds begonnen met het verlenen van assistentie in de uitvaartbranche. Zo assisteer ik bij uitvaarten en bij condoleances aan huis of op locatie.

 


Anita Murk
Gastdame

Anita Murk

Ik ben geboren in 1963 in Haarlem.
Na een administratieve loopbaan heb ik de switsch mogen maken naar de uitvaartbranche.
Sinds 1 jaar ben ik als assistent werkzaam bij Ineke Smit Uitvaartverzorging.
Het werk geeft mij enorm veel voldoening om iets te kunnen betekenen voor nabestaanden.

 


Robina Wesseling
Locatiebeheer

Robina WesselingNa veel verschillende werkzaamheden heb ik gekozen voor de uitvaartwereld.
Ik zorg dat de 6 afscheidskamers schoon en opgeruimd zijn.
Voor allerlei hand en spandiensten word ik ook ingezet.
Het geeft mij een goed gevoel om dienstbaar te zijn voor nabestaanden.
 
 
 

Danny Akersloot
Bloemist en gastheer

Danny Akersloot

Ik ben Danny Akersloot.
Ik ben sinds 1990 werkzaam als bloemist.
In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in rouwbloemwerk , dit omdat ik het het mooiste werk vind om te maken.
De laatste bloemengroet moet immers de mooiste zijn.
Sinds januari ben ik de huis bloemist bij Ineke smit uitvaartverzorging en kom ik desgewenst thuis om het afscheidsbloemwerk te bespreken.